Milano

Milano is een Pizzeria gelegen aan Mozartlaan 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Milano in Doetinchem

Cafetaria Milano biedt de mogelijkheid om online te bestellen voor bezorging of afhalen. Het menu bevat een breed scala aan gerechten, waaronder friet, rasfriet, snacks, belegde broodjes, hamburgers, pita broodjes, Turkse broodjes, Dürüm wraps, kapsalons, kipgerechten, schnitzels, kindermenu's, Turkse pizza's, vegetarische pizza's, pizza's met vis en pizza's met vlees. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor elk gerecht, zoals verschillende sauzen en toevoegingen. Daarnaast zijn er ook diverse menu's waarbij de gerechten worden geleverd met friet en een drankje naar keuze. Alle schotels worden geleverd met friet, salade en saus naar keuze. Er is ook een Turkse keuken sectie waarbij de gerechten worden geleverd met friet, salade, pita broodje en knoflooksaus. Het menu biedt ook vegetarische opties en kindermenu's.

Wil je weten wat Milano verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Milano of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Milano? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milano het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Milano reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Milano

Bezoekers bekeken ook