Pizzeria Pibia

Pizzeria Pibia is een Pizzeria gelegen aan Grutstraat 14 in Doetinchem.

Meer informatie over Pizzeria Pibia in Doetinchem

Pizzeria Pibia is al sinds 1982 een begrip in Doetinchem. Ze serveren heerlijke Italiaanse gerechten, waaronder rijk belegde pizza's en smaakvolle pasta's. Het pizza deeg wordt dagelijks vers gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept en de pizza's worden belegd met verse ingrediënten. Naast het genieten van een gewone lekkere pizza met familie, kun je bij Pizzeria Pibia ook terecht met grote groepen. Ze kunnen groepen tot 90 personen ontvangen en je kunt zelfs de sfeervolle serre afhuren. Reserveren is wel noodzakelijk. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om af te halen. De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag van 4 uur tot 10 uur, behalve op maandag, tenzij het een feestdag is. Kortom, bij Pizzeria Pibia ben je van harte welkom voor een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Wil je weten wat Pizzeria Pibia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Pibia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Pibia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Pibia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pizzeria Pibia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Pibia

Bezoekers bekeken ook