Natuurcamping de Dassenboom

Natuurcamping de Dassenboom is een Kampeerterrein gelegen aan Dassenboomse Allee 2 in Wehl.

Meer informatie over Natuurcamping de Dassenboom in Wehl

Op natuurkampeerterrein De Dassenboom in Gelderland vind je ruime kampeerplaatsen op een beschut grasveld in het bos. Sommige plaatsen zijn onder bomen en andere zijn open. Het terrein is toegankelijk voor tentkampeerders, toercaravans, kampeerauto's, vouwwagens en huifkarren. Er zijn douches met warm water aanwezig en elektriciteitsaansluitingen voor kampeermiddelen. Huisdieren zijn toegestaan. Het terrein is geopend van 1 april tot 31 oktober. Het bevindt zich aan de Dassenboomse allee 2, ingang kampeerterrein aan de Koningsweg, in Wehl. Het telefoonnummer is 0314-681816 / 06-22513043. De Dassenboom biedt een prachtige locatie op het landgoed 'Stilliwald' waar je kunt genieten van het natuur- en plattelandsleven in Gelderland. Het terrein is kindvriendelijk en er wordt rekening gehouden met de natuur. Privacy is ook gegarandeerd.

Wil je weten wat Natuurcamping de Dassenboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurcamping de Dassenboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurcamping de Dassenboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcamping de Dassenboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Natuurcamping de Dassenboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurcamping de Dassenboom

Bezoekers bekeken ook