Natuurkampeerterrein Distelheide

Natuurkampeerterrein Distelheide is een Kampeerterrein gelegen aan Stadsheidelaan 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Distelheide in Doetinchem

Natuurkampeerterrein Distelheide is een natuurcamping gelegen op het landgoed Slangenburg in de Achterhoek. Het terrein is 1,4 hectare groot en heeft 25 plaatsen, omringd door bos waar regelmatig herten te zien zijn. Het beheer wordt uitgevoerd door medewerkers van Stichting Zorgboerderij Slangenburg. Het terrein is het hele jaar geopend, behalve in de maanden december, januari en februari wanneer het sanitair kan worden afgesloten vanwege vorst. Het is verboden om hout te sprokkelen in de bossen rondom het terrein. Brandhout kan worden besteld via een app. Het terrein is momenteel erg drassig vanwege regenval. Er zijn drie verschillende velden op het terrein: het grote veld met 14 plaatsen, het trekkersveld met 3 plaatsen en het achterste veld met 8 plaatsen. De omgeving van de camping is ideaal voor fietsers en wandelaars, met afwisseling van akkers, weiden en natuurgebieden. Het terrein ligt langs de Bielheimerbeek waar men kan zwemmen, vissen en kanoën. Annuleren is kosteloos tussen 1 november en 1 april. Het Groene boekje is vereist om op het terrein te verblijven en kan worden besteld via de website. De camping is bereikbaar via WhatsApp en SMS.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Distelheide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Distelheide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Distelheide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Distelheide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Distelheide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Distelheide

Bezoekers bekeken ook