Prisma Donna

Prisma Donna is een Fotograaf gelegen aan Kapoeniestraat 41 in Doetinchem.

Meer informatie over Prisma Donna in Doetinchem

Maike den Houting is een fotograaf uit Doetinchem die gespecialiseerd is in verschillende soorten fotografie, zowel voor particulieren als bedrijven. Ze biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder gezinsfotografie, bedrijfsfotografie, newborn fotoshoots en fine art fotografie. De fotoshoots kunnen plaatsvinden in haar professionele studio in Doetinchem of op locatie door heel Nederland. Maike gelooft dat speciale foto's niet alleen digitaal moeten blijven, maar ook afgedrukt moeten worden om ze echt te kunnen ervaren en van te genieten. Ze heeft toegang tot hoogwaardige wanddecoraties en luxe fotoalbums, waarmee ze zich onderscheidt van fotografen die alleen digitale bestanden leveren. Maike richt zich op kleurrijke, frisse en creatieve foto's die spontaan en vrolijk zijn. Ze biedt ook extra speciale foto's aan, zoals fine art portretten, schaduwfoto's en creatieve portretten.

Wil je weten wat Prisma Donna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prisma Donna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prisma Donna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prisma Donna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Prisma Donna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prisma Donna

Bezoekers bekeken ook