Rijschool Klap

Rijschool Klap is een Rijschool gelegen aan Bezelhorstweg 29 in Doetinchem.

Meer informatie over Rijschool Klap in Doetinchem

Rijschool Klap in Doetinchem heeft een slagingspercentage van 90% en biedt rijlessen aan in de omgeving van Doetinchem. Ze streven naar een geslaagd traject dat ook nog eens gezellig is, met relaxed lessen en flexibele lestijden en lesduur. Klanten zijn zeer tevreden over de rijschool en prijzen de goede structuur van de lessen en de betrokkenheid van instructeur Kees-Jan. Rijschool Klap biedt verschillende lespakketten aan, waaronder het Uit de startblokken-pakket, het Lekker op weg-pakket en het Alles onder controle-pakket. Voor iedereen die nieuwe leerlingen doorstuurt naar Rijschool Klap, krijgt men een gratis rijles of €25,- cash. Men kan contact opnemen met de rijschool voor meer informatie over de rijlessen.

Wil je weten wat Rijschool Klap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Klap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Klap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Klap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Rijschool Klap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Klap

Bezoekers bekeken ook