So Extra Salon

So Extra Salon is een Nagelstudio gelegen aan Korte Kapoeniestraat 4 in Doetinchem.

Meer informatie over So Extra Salon in Doetinchem

Welkom bij So Extra Salon, een salon waar je terecht kunt voor diverse beautybehandelingen. Bij ons kun je genieten van een ontspannende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling of een prachtige make-up sessie. Wij staan klaar om je te laten stralen en jezelf extra speciaal te laten voelen. Onze salon is gevestigd aan de Walstraat 25 in Terborg en is gemakkelijk te bereiken. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0630811255 of stuur ons een e-mail naar soextra_salon@hotmail.com. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze salon en je een heerlijke behandeling te geven.

Wil je weten wat So Extra Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van So Extra Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij So Extra Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je So Extra Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar So Extra Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. So Extra Salon

Bezoekers bekeken ook