Voetbalvereniging DZC'68

Voetbalvereniging DZC'68 is een Voetbalclub gelegen aan Sportweg 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Voetbalvereniging DZC'68 in Doetinchem

Op zaterdagmiddag 28 oktober vindt er een competitiewedstrijd plaats tussen DZC'68 1 en RKZVC 1, wat een primeur is voor beide verenigingen. In de eerste paar minuten van de wedstrijd is DZC'68 duidelijk de sterkere partij. Daarnaast worden er verschillende vacatures aangeboden, waaronder die van coördinator van de vrijwilligerscommissie en nieuwe coördinatoren voor de JO14, JO15 en JO16 teams. Ook heeft Mulder-Hop Vastgoedschilders zijn samenwerking met DZC'68 verlengd en is er een wedstrijdverslag van Sparta Enschede tegen DZC'68. Verder is er een nieuwe bronzen balsponsor en zijn er diverse maatschappelijke activiteiten georganiseerd.

Wil je weten wat Voetbalvereniging DZC'68 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging DZC'68 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DZC'68? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DZC'68 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Voetbalvereniging DZC'68 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging DZC’68

Bezoekers bekeken ook