VVG'25 Gaanderen

VVG'25 Gaanderen is een Voetbalclub gelegen aan Pelgrimstraat 59C in Gaanderen.

Meer informatie over VVG'25 Gaanderen in Gaanderen

Welkom op de website van VVG'25, een voetbalvereniging die mensen de gelegenheid geeft om te sporten, elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de club. Op de website vind je het laatste nieuws en wedstrijdverslagen. Er wordt ook afgeteld naar het 100-jarig bestaan van VVG'25 op 14 maart 2025. Er zijn verschillende teams, zoals senioren, junioren, pupillen en meiden. Daarnaast is er een zaalteam. Er worden krakers gespeeld en de data van het Pufkestoernooi en de Algemene Ledenvergadering worden alvast vermeld. Er is ook een fanshop waar je onder andere jogger pants, hoody's en shirts kunt kopen. Bij elke aankoop gaat 10% van de opbrengst naar de club. Tot slot is er een fotogalerij met foto's van wedstrijden en evenementen van VVG'25.

Wil je weten wat VVG'25 Gaanderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VVG'25 Gaanderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VVG'25 Gaanderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VVG'25 Gaanderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar VVG'25 Gaanderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VVG’25 Gaanderen

Bezoekers bekeken ook