YORDESK

YORDESK is een Softwarebedrijf gelegen aan Edisonstraat 84 in Doetinchem.

Meer informatie over YORDESK in Doetinchem

Als ondernemer ben je constant op zoek naar manieren om het rendement van je onderneming te optimaliseren. Daarom is het belangrijk om je financiële administratie goed op orde te hebben. YOR Finance kan je hierbij helpen. Zij bieden verschillende diensten aan, zoals het opstellen van jaarrekeningen, belastingadvies, salarisverwerking en overnamebegeleiding. YOR Finance denkt proactief met je mee en voorziet je van tips en informatie via hun portaal. Daarnaast is er ook nieuws over actuele onderwerpen, zoals het al dan niet toegestaan zijn van een inkoopverplichting bij een franchiseovereenkomst en de herziening van de WW-premie bij deeljaar oproepovereenkomsten en deeljaar vaste contracten. Ook is er een uitvoeringsregeling bekendgemaakt over het versneld afschrijven op nieuwe bedrijfsmiddelen in 2023. Al met al biedt YOR Finance een complete service om je financiële administratie op orde te brengen.

Wil je weten wat YORDESK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YORDESK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YORDESK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YORDESK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar YORDESK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YORDESK

Bezoekers bekeken ook