Autorijschool John Kroos

Autorijschool John Kroos is een Autorijschool gelegen aan Eggedreef 124 in Doetinchem.

Meer informatie over Autorijschool John Kroos in Doetinchem

Autorijschool John Kroos biedt autorijlessen aan in de omgeving van Doetinchem en Ulft. Doetinchem is tevens de examenplaats van het CBR. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, die ook in termijnen kunnen worden betaald. Daarnaast zijn er losse tarieven voor rijlessen van verschillende duur, evenals kosten voor praktijkexamens en andere examens. Betaling kan contant of via een tikkie worden voldaan. Ook biedt de rijschool een theorieopleiding aan. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het 2toDrive programma, waarbij jongeren al vanaf 16,5 jaar kunnen beginnen met rijlessen en vanaf hun 17e onder begeleiding mogen rijden. Vanaf hun 18e mogen ze zelfstandig de weg op. De rijschool is te bereiken via telefoon of e-mail, en heeft ook een aanwezigheid op social media.

Wil je weten wat Autorijschool John Kroos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool John Kroos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool John Kroos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool John Kroos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Autorijschool John Kroos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool John Kroos

Bezoekers bekeken ook