Autorijschool Mennings

Autorijschool Mennings is een Autorijschool gelegen aan Hof van Turijn 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Autorijschool Mennings in Doetinchem

Autorijschool Mennings uit Doetinchem is de leukste autorijschool in de omgeving. Ze bieden verschillende lespakketten aan waar je samen met je instructeur over kunt overleggen wat het beste bij jou past. Zelfs als je nog geen 18 bent, kun je je rijbewijs halen met het "2 to Drive" programma. Je kunt een gratis proefles aanvragen en samen met de rijschool een plan maken. Het is wel belangrijk om iemand te kiezen die naast je moet zitten tot je 18 bent. Het theorie-examen mag je al doen vanaf 16 jaar en is 1,5 jaar geldig. Je kunt beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen. Als je slaagt, mag je onder begeleiding autorijden tot je 18 wordt. Gemiddeld kost het halen van een rijbewijs in Nederland €3.060,-, maar bij Autorijschool Mennings kun je voor €1.000,- minder je rijbewijs halen. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs, de lesduur en wat er allemaal bij het pakket hoort. De rijschool is bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur en heeft goede recensies van tevreden leerlingen.

Wil je weten wat Autorijschool Mennings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Mennings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Mennings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Mennings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Autorijschool Mennings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Mennings

Bezoekers bekeken ook