Autorijschool Michels

Autorijschool Michels is een Autorijschool gelegen aan Didamseweg 14 in Wehl.

Meer informatie over Autorijschool Michels in Wehl

Autorijschool Michels is een autorijschool in Wehl waar je terecht kunt voor autorijlessen, bijscholing en hulp bij angst voor autorijden. Om je rijbewijs te halen, moet je drie onderdelen behalen: gevaarherkenning, kennis en verkeersinzicht. Deze onderdelen bestaan uit verschillende vragen waarvan je een bepaald aantal goed moet beantwoorden. Bij Autorijschool Michels kun je lessen volgen in je eigen tempo en krijg je persoonlijke aandacht van een vaste instructeur die R.I.S gecertificeerd is. Daarnaast bieden ze ook theoriebegeleiding aan. Je kunt contact opnemen met Autorijschool Michels om een eerste proefles te boeken of voor meer informatie via het inschrijfformulier, contactformulier, e-mail, Whatsapp of telefoon.

Wil je weten wat Autorijschool Michels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Michels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Michels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Michels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Autorijschool Michels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Michels

Bezoekers bekeken ook