Boetiekhotel Villa Wanrooy

Boetiekhotel Villa Wanrooy is een Hotel gelegen aan Grutstraat 49 in Doetinchem.

Meer informatie over Boetiekhotel Villa Wanrooy in Doetinchem

Boetiekhotel Villa Wanrooy is een gastvrije plek om te verblijven in de Achterhoek. Het hotel bevindt zich in een monumentale Stadsvilla met een ruime stadstuin. Of je nu op doorreis bent, zakelijke verplichtingen hebt of een weekendje weg wilt, bij Villa Wanrooy voel je je thuis. Het hotel heeft negen unieke en comfortabele kamers waar je kunt genieten van persoonlijke aandacht en de kwaliteit die de Achterhoek te bieden heeft. Bovendien is er in de Achterhoek en Doetinchem genoeg te beleven, of je nu een fijnproever bent, van cultuur houdt of gewoon even wilt ontspannen. Op de begane grond van het hotel vind je ook de eetwinkel Van Mien, waar je kunt genieten van het lekkerste uit de Achterhoek. Kortom, bij Villa Wanrooy word je warm ontvangen en kun je genieten van een heerlijk verblijf in de prachtige Achterhoek.

Wil je weten wat Boetiekhotel Villa Wanrooy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boetiekhotel Villa Wanrooy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boetiekhotel Villa Wanrooy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boetiekhotel Villa Wanrooy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Boetiekhotel Villa Wanrooy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boetiekhotel Villa Wanrooy

Bezoekers bekeken ook