Hotel Villa Ruimzicht

Hotel Villa Ruimzicht is een Hotel gelegen aan Ruimzichtlaan 150 in Doetinchem.

Meer informatie over Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem

Hotel Villa Ruimzicht is een karakteristiek en monumentaal hotel in de Achterhoek waar gastvrijheid en ambacht samenkomen. Het hotel biedt moderne en luxe hotelkamers met thema's, evenals twee smaakvolle restaurants waar de chef-kok culinaire hoogstandjes bereidt met streekproducten. Naast het hotel en de restaurants, kunnen gasten genieten van het arboretum en de comfortabele faciliteiten van het hotel. Tijdens de feestdagen biedt Hotel Villa Ruimzicht speciale arrangementen, zoals een kerstlunch en een luxe 6-gangen kerstdiner. Daarnaast kunnen gasten genieten van wildgerechten tijdens het wildseizoen. Restaurant Lokaal van het hotel heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder de JRE Taste of Origin Award. Het restaurant staat bekend om zijn prachtige en eerlijke gerechten met regionale producten. Hotel Villa Ruimzicht is ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, met authentieke restaurants, inspirerende ruimtes en uitstekende faciliteiten. Kortom, Hotel Villa Ruimzicht biedt een unieke ervaring waar gasten kunnen genieten van gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en de prachtige omgeving van de Achterhoek.

Wil je weten wat Hotel Villa Ruimzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Villa Ruimzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Villa Ruimzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Villa Ruimzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Hotel Villa Ruimzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Villa Ruimzicht

Bezoekers bekeken ook