De Kruisberg

De Kruisberg is een Hotel gelegen aan Kruisbergseweg 172 in Doetinchem.

Meer informatie over De Kruisberg in Doetinchem

In de sfeervolle bistro 'De Kruisberg' in Doetinchem kunt u genieten van een heerlijk diner. Op de uitgebreide menukaart vindt u internationale gerechten met een vleugje Achterhoek. Er wordt regelmatig een nieuwe menukaart geïntroduceerd, zodat u altijd iets nieuws kunt proberen of kunt kiezen voor een vertrouwd Hollands gerecht. Reserveren kan telefonisch en bij groepen vanaf 12 personen is er de mogelijkheid om een keuzemenu samen te stellen. De bistro is geopend van dinsdag tot en met zondag, zowel in de zomer als in de winter, met uitzondering van maandagen. Op maandagen is de keuken gesloten, maar de zalen zijn altijd geopend op reservering.

Wil je weten wat De Kruisberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kruisberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kruisberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kruisberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Kruisberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kruisberg

Bezoekers bekeken ook