Bowling Vereniging Zevenaar

Bowling Vereniging Zevenaar is een Sportclub gelegen aan Hof van Parma 17 in Doetinchem.

Meer informatie over Bowling Vereniging Zevenaar in Doetinchem

Het Bestuur van Bowling Vereniging Zevenaar is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en roept jaarlijks een Algemene Ledenvergadering bijeen. Maandelijks vindt er overleg plaats met de bestuursleden. Het bestuur bestaat uit voorzitter Theo Schoenmakers, vice voorzitter Eddie Vermaak, penningmeester Jolanda Dijkhuizen, algemeen bestuurslid Arnoud van Spaandonk, jeugdzaken Eddie Vermaak, wedstrijdzaken Jolanda Dijkhuizen, PR bowling Onno van Tongeren en reserve wedstrijdsecretaris Michael Dijkhuizen. Voor ideeën of suggesties voor de website kan gemaild worden naar o.tongeren62@upcmail.nl. Het secretariaat is bereikbaar via hdijkhuizen1958@kpnmail.nl. De bankrekening van de vereniging is bij de Rabobank. Daarnaast wordt er opgeroepen om te komen bowlen en contact op te nemen via e-mail met Jolanda Dijkhuizen of langs te komen op een competitieavond. Verder wordt er gesproken over sponsoring van de vereniging en evenementen.

Wil je weten wat Bowling Vereniging Zevenaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowling Vereniging Zevenaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowling Vereniging Zevenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowling Vereniging Zevenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bowling Vereniging Zevenaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowling Vereniging Zevenaar

Bezoekers bekeken ook