Schuttersgilde "St. Martinus"

Schuttersgilde "St. Martinus" is een Sportclub gelegen aan Pelgrimstraat 59-B in Gaanderen.

Meer informatie over Schuttersgilde "St. Martinus" in Gaanderen

Er is dit jaar weer het St. Martinus Schiettoernooi bij St. Martinus Gaanderen. Teams kunnen zich opgeven op één van de avonden in november en de grote finale vindt plaats op vrijdag 24 november. Er zullen wedstrijden handboogschieten en kruisboogschieten plaatsvinden. Daarnaast is het schuttersgilde op zoek naar een tambour-maître. Mensen worden aangemoedigd om zich op te geven voor het schiettoernooi en er zijn verschillende prijzen te winnen.

Wil je weten wat Schuttersgilde "St. Martinus" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schuttersgilde "St. Martinus" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schuttersgilde "St. Martinus"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schuttersgilde "St. Martinus" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Schuttersgilde "St. Martinus" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schuttersgilde “St. Martinus”

Bezoekers bekeken ook