Totem-Training

Totem-Training is een Sportclub gelegen aan Nijverheidsweg 19 in Doetinchem.

Meer informatie over Totem-Training in Doetinchem

Aico Bosman is een gezondheidstrainer die mensen helpt bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelen. Hij biedt personal training aan, waarbij hij een no-nonsense aanpak hanteert en mensen leert over hun lichaam en beweging tijdens het trainen. Daarnaast is hij een vitaliteitscoach en biedt hij het Totem Vitaliteit programma aan voor mensen die moe en futloos zijn. Zijn aanpak begint meestal met een intake, waarbij hij de belangrijkste pijlers voor gezondheid behandelt, namelijk slaap, ademhaling, immuunsysteem, beweging, voeding en stress-mindset. Aico gelooft dat een goede slaapkwaliteit essentieel is voor herstel en het behalen van gewenste resultaten. Hij heeft een achtergrond in beweging, voeding en prestatieverbetering en gelooft dat iedereen een unieke aanpak nodig heeft om zijn of haar doelen te bereiken. Klanten zijn positief over zijn begeleiding en hebben goede resultaten behaald op het gebied van beweging, voeding en pijnvermindering. Aico heeft ook een training gegeven aan Vitens proces operators, waarbij hij de 6 belangrijke peilers voor een goede vitaliteit heeft behandeld. Als je op zoek bent naar verandering op het gebied van gezondheid, kun je contact opnemen met Aico Bosman.

Wil je weten wat Totem-Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Totem-Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Totem-Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Totem-Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Totem-Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Totem-Training

Bezoekers bekeken ook