Tafeltennisvereniging Hercules

Tafeltennisvereniging Hercules is een Sportclub gelegen aan Bosboomstraat 24 in Terborg.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Hercules in Terborg

TTV Hercules is een tafeltennisvereniging uit Terborg. Ze hebben een eigen clubgebouw met een gezellige kantine waar leden na activiteiten elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. De vereniging richt zich zowel op jeugd als senioren. Op de website kunnen geïnteresseerden de agenda bekijken voor alle activiteiten van de vereniging. In november 2023 wordt het para-ranglijsttoernooi gehouden en er is ook een oproep om TTV Hercules te steunen met de Grote Clubactie. Daarnaast biedt de vereniging ook tafeltennis aan voor 55-plussers en mensen met een beperking. Er wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid, preventie van ongewenst gedrag en de privacyverklaring van de Nederlandse Tafeltennisbond.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Hercules verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Hercules of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Hercules? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Hercules het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Hercules reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Hercules

Bezoekers bekeken ook