S.V. Concordia Wehl

S.V. Concordia Wehl is een Sportclub gelegen aan Doesburgseweg 20 in Wehl.

Meer informatie over S.V. Concordia Wehl in Wehl

Voetbalvereniging Concordia Wehl heeft verschillende aankondigingen en nieuwtjes. Ten eerste kunnen voetbalschoenen een tweede leven krijgen door ze in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat. Daarnaast bedanken ze iedereen voor hun steun na het overlijden van Bennie. Op zaterdag 21 oktober 2023 organiseren ze het Talent Kinderopvang herfsttoernooi. Ook zijn de techniektrainingen weer van start gegaan voor de JO8, JO9 en JO10 teams. Er zijn geen afgelastingen en er is een link naar de uitslagen en het programma. Verder worden er vijf gouden tips gegeven voor gedrag langs de lijn, zoals het laten prevaleren van plezier boven presteren en het aanmoedigen van alle kinderen. Het contactadres van Concordia Wehl is de Doesburgseweg 20 in Wehl.

Wil je weten wat S.V. Concordia Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.V. Concordia Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.V. Concordia Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V. Concordia Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar S.V. Concordia Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.V. Concordia Wehl

Bezoekers bekeken ook