Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.)

Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) is een Sportclub gelegen aan Rossinilaan 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) in Doetinchem

Bij Squash Plus & Health Focus ben je altijd welkom om kennis te maken en je thuis te voelen. Ze bieden groepslessen aan met persoonlijke aandacht en hebben luxe IC7 fietsen voor indoor cycling. Ook zijn ze de grootste squash-club in de regio en bieden ze sportmassages aan. Daarnaast kun je bij hen ook Interactieve Squash uitproberen, waarbij je kunt gamen en sporten tegelijk. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squash Plus & Health Focus (Squash Plus-Doetinchem B.V.)

Bezoekers bekeken ook