Achterhoek in Beweging

Achterhoek in Beweging is een Sportclub gelegen aan Sportweg 3 in Doetinchem.

Meer informatie over Achterhoek in Beweging in Doetinchem

Achterhoek in Beweging is een initiatief van de acht Achterhoekse gemeenten, samen met partners in zorg, onderwijs, cultuur, bedrijfsleven en sport, om beweging en een gezonde leefstijl in de regio te bevorderen. Ze vormen een platform waar alle regionale en lokale ambities, initiatieven, mensen en middelen samenkomen. Achterhoek in Beweging stimuleert en verbindt, en werkt samen aan levendige kernen, buurten en wijken in de Achterhoek. Als je vragen hebt, contact wilt opnemen met initiatiefnemers, partners of andere betrokkenen, kun je een e-mail sturen naar info@achterhoekinbeweging.nl. Het adres is Sportweg 3, 7006 GJ Doetinchem.

Wil je weten wat Achterhoek in Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achterhoek in Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achterhoek in Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achterhoek in Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Achterhoek in Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achterhoek in Beweging

Bezoekers bekeken ook