Petanqueclub Doetinchem

Petanqueclub Doetinchem is een Sportclub gelegen aan Stokhorstweg 9 in Doetinchem.

Meer informatie over Petanqueclub Doetinchem in Doetinchem

Op zondag 29 oktober vond het Bitterbouletoernooi plaats bij Petanqueclub Doetinchem. 36 leden deden mee aan het toernooi en genoten van de zelfgemaakte bitterballen van Henk Barneveld. Han Nengerman, Hans Braafhart, Emiel Koestal en Mieke Jansen behaalden de meeste punten bij het boulen. Het winnen van de felbegeerde Bitterboulesupertrofee lukte niemand, want de ontwerper wilde hem niet beschikbaar stellen. Daarnaast werden er ook wedstrijden gespeeld in de Nationale Petanquecompetitie en de Winter Avond Competitie. Het derde team van PCD won 3 van de 8 punten tegen Le Chateau. Verder vonden er nog andere evenementen plaats, zoals de IJsselcup en de Nationale Sportweek. In de Derde woensdag van september wedstrijd eindigden Eef Peters, Marieke Nijenhuis en Tineke Falkena op de eerste drie plaatsen. Ook werden de Districtskampioenschappen tête-à-tête gespeeld, waarbij Joyce de Geeter en Han Nengerman goede resultaten behaalden.

Wil je weten wat Petanqueclub Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petanqueclub Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petanqueclub Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petanqueclub Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Petanqueclub Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petanqueclub Doetinchem

Bezoekers bekeken ook