De Meubelstunthal

De Meubelstunthal is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over De Meubelstunthal in Wehl

Vanaf nu heet de meubelstunthal Van Niels Meubels & Meer. Ze bieden een ruim assortiment aan mooie meubels voor in huis, ongeacht de grootte van de portemonnee. Bij Van Niels Meubelen kun je terecht voor persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen. Ze hebben een grote voorraad aan verschillende stijlen, kleuren en designs. Je kunt er terecht voor zitmeubelen, kasten, acties van de maand, slaapmeubelen, tafels en complete programma's. Bij Van Niels Meubelen staat de klant centraal en ze bieden persoonlijk advies. Ze hebben ook nieuwe producten, zoals barkrukken, eetkamertafels en salontafels. Daarnaast hebben ze positieve reviews ontvangen van klanten en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. De contactgegevens zijn beschikbaar voor vragen en de openingstijden zijn vermeld.

Wil je weten wat De Meubelstunthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meubelstunthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meubelstunthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meubelstunthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Meubelstunthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meubelstunthal

Bezoekers bekeken ook