Rootsmann B.V.

Rootsmann B.V. is een Meubelwinkel gelegen aan Op afspraak geopend, Expeditieweg 9 in Doetinchem.

Meer informatie over Rootsmann B.V. in Doetinchem

Rootsmann is een winkel die gespecialiseerd is in industriële meubels en decoraties. Ze hebben een uitgebreide collectie, waaronder wanddecoratie, boekenkasten, dressoirs, en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn rauwe en industriële stijl. Ze worden geïnspireerd door oude fabrieken en leegstaande bedrijfshallen en zoeken altijd naar unieke en karaktervolle items. Rootsmann gelooft in het creëren van een eigenzinnige en authentieke sfeer in huis, met geleefde houten planken en metalen stellingen. Het team achter Rootsmann bestaat uit gepassioneerde vakmensen die trots zijn op hun merk en graag hun inspiratie en verhalen delen. Ze hebben een showroom in Doetinchem, waar je op afspraak kunt langskomen.

Wil je weten wat Rootsmann B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rootsmann B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rootsmann B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rootsmann B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Rootsmann B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rootsmann B.V.

Bezoekers bekeken ook