Habbekratz

Habbekratz is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over Habbekratz in Wehl

Bij Habbekratz in Wehl kun je terecht voor mooie meubelen voor lage prijzen. In hun showroom van 1500 m2 hebben ze een ruime voorraad aan gebruikte meubelen van uitstekende kwaliteit, zoals tafels, stoelen en dressoirs. Deze meubelen worden eerst gekeurd voordat ze verkocht worden. Daarnaast hebben ze ook een collectie van banken, stoelen, tafels, kleinmeubelen en decoratie. Bij Habbekratz staat de klant centraal en bieden ze persoonlijk advies en een passende oplossing. Ze hebben meubelen voor iedere portemonnee en nemen ook gebruikte meubelen over. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie. Daarnaast hebben ze ook positieve reviews ontvangen. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. De contactgegevens en openingstijden zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Habbekratz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Habbekratz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Habbekratz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Habbekratz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Habbekratz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Habbekratz

Bezoekers bekeken ook