Zit en Relax

Zit en Relax is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over Zit en Relax in Wehl

In deze tekst wordt gesproken over moderne relaxstoelen en het belang van gezond zitten. Er wordt vermeld dat er diverse soorten relaxstoelen beschikbaar zijn, zoals relaxfauteuils, banken en sta-op stoelen. Daarnaast wordt er ook maatwerk aangeboden. Verder wordt er aangegeven dat men zich kan inschrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates. Er worden verschillende merken genoemd en er is ook een sectie met actueel nieuws en inspiratie. Er is een sitemap beschikbaar en informatie over bezorging. De tekst eindigt met een opsomming van verschillende locaties waar de relaxstoelen bezorgd kunnen worden, voornamelijk in Gelderland en omgeving. Het bedrijf wordt omschreven als een meubelzaak en zitspecialist die gespecialiseerd is in gezond zitten.

Wil je weten wat Zit en Relax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zit en Relax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zit en Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zit en Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Zit en Relax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zit en Relax

Bezoekers bekeken ook