Indo Teak

Indo Teak is een Meubelwinkel gelegen aan Ambachtstraat 16C in Doetinchem.

Meer informatie over Indo Teak in Doetinchem

Bij teak meubelen outlet Indoteak kunt u terecht voor unieke teakhouten meubelen. Deze meubelen hebben een robuuste en authentieke uitstraling en zijn gemaakt van teakhout afkomstig uit Indonesië. Teak meubelen zijn populair vanwege hun duurzaamheid en tijdloze karakter. Bij Indoteak vindt u een ruim assortiment teak meubelen, zoals tafels, kasten en tuinmeubelen. Het hout dat gebruikt wordt is gerecycled, waardoor het een duurzame keuze is. U kunt de meubelen zowel binnen als buiten gebruiken en ze zijn eenvoudig te onderhouden met teakhoutolie. U kunt de meubelen online bestellen of langskomen in de showrooms in Alphen aan de Rijn of Doetinchem.

Wil je weten wat Indo Teak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indo Teak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indo Teak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indo Teak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Indo Teak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indo Teak

Bezoekers bekeken ook