Frieda Zieleman - tekst & redactie

Frieda Zieleman - tekst & redactie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Karpaten 13 in Doetinchem.

Meer informatie over Frieda Zieleman - tekst & redactie in Doetinchem

Ik ben een ervaren tekstschrijver, eindredacteur, contentspecialist en journalist die werkt voor verschillende opdrachtgevers, voornamelijk communicatie- en contentmarketingbureaus. Ik schrijf artikelen en denk ook mee over bladformules, inhoud, beeld, briefings en planningen. Ik ben gevestigd in de Achterhoek, maar mijn opdrachtgevers bevinden zich door het hele land. Als erkend pluslid van Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers, stuur ik graag voorbeelden van mijn werk op. In recente berichten vermeld ik onder andere een interview over diabetes type 2 voor het magazine Rond uw Zorg en Welzijn, de eindredactie van de Achterhoek Geluksgids in samenwerking met Achterhoek Toerisme en Studio Nieuwe Weide, en de eindredactie van Vastgoed Actueel, een vakblad voor makelaars en vastgoedprofessionals.

Wil je weten wat Frieda Zieleman - tekst & redactie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frieda Zieleman - tekst & redactie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frieda Zieleman - tekst & redactie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frieda Zieleman - tekst & redactie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Frieda Zieleman - tekst & redactie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frieda Zieleman – tekst & redactie

Bezoekers bekeken ook