De Graaf Communicatie

De Graaf Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Salemate 34 in Doetinchem.

Meer informatie over De Graaf Communicatie in Doetinchem

De Graaf Communicatie VOF is een bedrijf dat sinds 1999 wordt gerund door Jaap de Graaf en Sjoukje Kilian. Ze werken samen aan het magazine en de website Uitblinkers in de zorg. Jaap de Graaf is een tekstschrijver en journalist met de vaardigheid om complexe zaken helder en bondig te verwoorden. Hij heeft ervaring met het schrijven van verhalen in opdracht en het succesvol afronden van projecten. Hij heeft gewerkt voor verschillende uitgaven, waaronder Boerderij en Misset Catering. Sjoukje Kilian is een fotograaf die gespecialiseerd is in reclame-, lifestyle- en hobbyfotografie. Ze gelooft dat beeld erg belangrijk is in onze snelle maatschappij en streeft ernaar om alles zo mooi en puur mogelijk vast te leggen. Ze heeft ervaring met het fotograferen voor verschillende magazines en opdrachtgevers. Naast fotografie verzorgt ze ook styling. Voor contactinformatie kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat De Graaf Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Graaf Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Graaf Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Graaf Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Graaf Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Graaf Communicatie

Bezoekers bekeken ook