Gezondheidscentrum Hof van Cambridge

Gezondheidscentrum Hof van Cambridge is een Huisarts gelegen aan Hof van Cambridge 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Hof van Cambridge in Doetinchem

In Doetinchem is een gezondheidscentrum gevestigd tussen de wijken de Huet en Dichteren, waar drie huisartsen praktijk houden. De praktijk is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en met de auto. Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Op de website van de praktijk is informatie te vinden over de medewerkers, spreekuurtijden en bereikbaarheid. Daarnaast worden er ook links naar patiëntenbrieven en folders aangeboden. Het gezondheidscentrum biedt ook onderdak aan een apotheek, oefentherapie, manuele therapie en logopedie. Op bepaalde tijden is er ook een prikpost voor bloedafname van het Slingelandziekenhuis aanwezig. Verder is er nieuws te vinden over actuele gezondheidszaken en praktijkzaken. Recentelijk zijn de huisartsenpraktijken gefuseerd, maar dit heeft geen gevolgen voor de patiënten. Wel is er gekozen voor één huisarts voor het Landelijk Schakelpunt (LSP), waarvoor toestemming nodig is voor het uitwisselen van medische gegevens. De gekozen huisarts is dr. Nieuwenhuis.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Hof van Cambridge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Hof van Cambridge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Hof van Cambridge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Hof van Cambridge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Gezondheidscentrum Hof van Cambridge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Hof van Cambridge

Bezoekers bekeken ook