Huisartsenpraktijk Klop

Huisartsenpraktijk Klop is een Huisarts gelegen aan Hof van Cambridge 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Klop in Doetinchem

In Doetinchem is een gezondheidscentrum gevestigd tussen de wijken de Huet en Dichteren. Het centrum wordt gerund door drie huisartsen en is goed bereikbaar te voet, met de fiets en met de auto. Op de website van de praktijk is informatie te vinden over de medewerkers, spreekuurtijden, bereikbaarheid en meer. Daarnaast zijn er ook links naar patiëntenbrieven en folders beschikbaar. Het gezondheidscentrum biedt ook onderdak aan een apotheek, oefentherapie, manuele therapie en logopedie. Het Slingelandziekenhuis heeft op bepaalde tijden een prikpost voor bloedafname in het centrum. Er is nieuws over actuele gezondheidszaken en praktijkzaken te vinden op de website. Verder wordt vermeld dat de huisartsenpraktijken Hof van Cambridge zijn gefuseerd, maar dat dit geen gevolgen heeft voor de patiënten. Wel is er gekozen voor één huisarts voor het Landelijk Schakelpunt (LSP), waarvoor toestemming nodig is voor het uitwisselen van medische gegevens. Dr. Nieuwenhuis is gekozen als de huisarts voor het LSP.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Klop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Klop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Klop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Klop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Klop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Klop

Bezoekers bekeken ook