Huisartsenpraktijk Van Rijn

Huisartsenpraktijk Van Rijn is een Huisarts gelegen aan Zuivelweg 136 in Doetinchem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Van Rijn in Doetinchem

Huisartsenpraktijk Van Rijn is een moderne en geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Doetinchem. Ze bieden goede, laagdrempelige en persoonlijke zorg. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen voor 10:00 uur. Een afspraak duurt maximaal 15 tot 20 minuten. Via het nieuwe patiëntenportaal kunt u uw medische gegevens inzien en diverse zaken online regelen, zoals het sturen van een e-consult. U kunt uw dossier benaderen via een laptop, pc of de app Uw Zorg Online. De praktijk is te vinden op Zuivelweg 136 in Doetinchem en het telefoonnummer is 0314-323837.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Van Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Van Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Van Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Van Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Van Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Van Rijn

Bezoekers bekeken ook