Huisartspraktijk Ellis

Huisartspraktijk Ellis is een Huisarts gelegen aan Venkelveld 64 in Doetinchem.

Meer informatie over Huisartspraktijk Ellis in Doetinchem

Therapeuticum Venkelveld is een huisartspraktijk in Doetinchem. De praktijk biedt reguliere huisartsenzorg en heeft ook een antroposofische benadering. De huisarts, Ellis, heeft ruim 35 jaar ervaring met antroposofische geneeskunde en werkt samen met een team van geschoolde therapeuten. De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten, maar afspraken kunnen nog wel gemaakt worden voor specifieke vragen over vermoeidheidsklachten of antroposofische behandelingen. Ellis heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in vermoeidheidsklachten en biedt een plan van aanpak aan voor burn-out behandeling.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Ellis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Ellis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Ellis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Ellis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartspraktijk Ellis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Ellis

Bezoekers bekeken ook