Huisartsenpraktijk Wehl

Huisartsenpraktijk Wehl is een Huisarts gelegen aan Isidorusstraat 10 in Wehl.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Wehl in Wehl

Bij Huisartsenpraktijk Wehl kunt u terecht voor al uw medische vragen en problemen. Ze hebben verschillende nieuwsberichten waarin ze waarschuwen voor tekenbeten, hooikoorts door stuifmeel van bomen en het mogelijk krijgen van een ander merk medicijnen. Als u twijfelt of u naar de huisarts moet, kunt u meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl. De praktijk heeft meerdere huisartsen, waaronder Ed Bergers, Tijmen Tomesen, Roosmarijn Klaasen en Vera Bloemen. Het adres van de praktijk is Isidorusstraat 10, Wehl. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, met koffiepauze/overleg van 10.00 tot 11.00 uur en een middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur. Tijdens de pauzes kunt u hen bereiken voor spoedeisende klachten op het praktijknummer. Daarnaast is er ook een spoednummer beschikbaar voor 's avonds en in het weekend.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Wehl

Bezoekers bekeken ook