Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel

Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel is een Huisarts gelegen aan Heemskerklaan 63 in Doetinchem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel in Doetinchem

Praktijk Liesveld en Ter Wiel is een huisartsenpraktijk gevestigd in Doetinchem. De praktijk heeft verschillende huisartsen, waaronder Muriel Liesveld, Jiske Ter Wiel en Lot Sivré, en praktijkondersteuners zoals Babette Wagemakers, Mieke van der Wal, Marian van Schriek en Sabine van Raamsdonk. Het praktijkgebouw is op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur, maar tussen 10.15 en 10.30 uur en na 16.00 uur zijn ze alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Daarnaast hebben ze ook een huisartsenpost voor 's avonds en in het weekend. Verder zijn er nieuwsberichten over onderwerpen zoals het vervangen van medicijnen, de digitale uitwisseling van medische gegevens en het controleren op teken na buiten te zijn geweest. Als je twijfelt of je naar de huisarts moet, kun je meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Liesveld en Ter Wiel

Bezoekers bekeken ook