Huisartsenpraktijk de Pelgrim

Huisartsenpraktijk de Pelgrim is een Huisarts gelegen aan Pelgrimstraat 61A in Gaanderen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Pelgrim in Gaanderen

Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor de griepprik en de pneumokokken injectie. Helaas staan de geboortejaren niet correct vermeld in de uitnodiging voor de pneumokokken injectie. Huisartsenpraktijk De Pelgrim biedt reguliere geneeskunde volgens de richtlijnen van het Nederlands huisartsengenootschap en daarnaast ook eerstelijns echografie, eerstelijns ggz, chronische zorg en diëtiek. U kunt nu uw persoonlijke gezondheidsportaal op mijngezondheid.net activeren met uw digid. Hiermee krijgt u toegang tot uw dossier, herhaalmedicatie, uitslagen en het maken van afspraken. Er is momenteel veel drukte in de spoedzorg doordat mensen vaak 112 of de huisartsenspoedpost bellen, terwijl dit niet altijd nodig is. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn in geval van spoed en te weten wanneer, hoe en met wie contact op te nemen. Dit kan worden gedaan aan de hand van een stappenplan dat wordt uitgelegd in een animatiefilmpje. Het dragen van mondkapjes is momenteel niet verplicht in de praktijk, tenzij de situatie erom vraagt. Voor COVID-testen kunt u contact opnemen met de GGD.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Pelgrim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Pelgrim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Pelgrim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Pelgrim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Pelgrim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Pelgrim

Bezoekers bekeken ook