A. Vrielink

A. Vrielink is een Huisarts gelegen aan Hof van Cambridge 4 in Doetinchem.

Meer informatie over A. Vrielink in Doetinchem

In Doetinchem is een gezondheidscentrum gevestigd tussen de wijken de Huet en Dichteren. Het centrum is in 2009 opgericht en wordt nu gerund door 3 huisartsen. De praktijk is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en met de auto. Op de website van de praktijk is informatie te vinden over de medewerkers, spreekuurtijden, bereikbaarheid en meer. Daarnaast zijn er ook links naar patiëntenbrieven en folders. In het gezondheidscentrum zijn ook een apotheek, oefentherapie, manuele therapie en logopedie gevestigd. Het Slingelandziekenhuis heeft op bepaalde tijden een prikpost voor bloedafname. Verder is er nieuws te vinden over actuele gezondheidszaken en praktijkzaken. Recentelijk hebben de huisartspraktijken Hof van Cambridge gefuseerd, maar dit heeft geen gevolgen voor de patiënten. Wel moest er vanwege digitalisering en de toekomstige ontwikkelingen een keuze gemaakt worden voor één huisarts voor het Landelijk Schakelpunt (LSP), waarbij medische gegevens worden uitgewisseld. Deze keuze is gevallen op dr. Nieuwenhuis.

Wil je weten wat A. Vrielink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A. Vrielink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A. Vrielink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A. Vrielink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar A. Vrielink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A. Vrielink

Bezoekers bekeken ook