Lentink Bouw b.v.

Lentink Bouw b.v. is een Bouwbedrijf gelegen aan Ketelhuis 15c in Doetinchem.

Meer informatie over Lentink Bouw b.v. in Doetinchem

Lentink Bouw is een bouwbedrijf uit Doetinchem dat sinds 2020 bestaat en veel ervaring heeft. Ze helpen bij verbouwingen en nieuwbouwprojecten en nemen het werk uit handen om uw ideeën op papier te krijgen. Ze werken projecten uit en zorgen voor kwaliteit, zodat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Het bedrijf heeft al veel projecten uitgevoerd, zoals de verbouwing van een complete woning in Arnhem, de uitbouw van een woonhuis in Zutphen en nog veel meer. Het proces bestaat uit een kennismaking, calculatie, uitvoering en oplevering met nazorg. Lentink Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en onderhoud en bedient zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het bedrijf, ze nemen het werk uit handen en voorkomen verrassingen. Ze bieden ook inspiratie voor uw woning, zoals een tegelvloer in Apeldoorn en metselwerk reparaties. Om contact op te nemen, kunt u een e-mail sturen naar info@lentink-bouw.nl of bellen naar 06-20197755.

Wil je weten wat Lentink Bouw b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lentink Bouw b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lentink Bouw b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lentink Bouw b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Lentink Bouw b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lentink Bouw b.v.

Bezoekers bekeken ook