Zegers Bouw Doetinchem B.V.

Zegers Bouw Doetinchem B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Edisonstraat 84 in Doetinchem.

Meer informatie over Zegers Bouw Doetinchem B.V. in Doetinchem

Zegers Bouw is een bouwbedrijf dat actief is in woningbouw, kantorenpanden, onderwijsgebouwen, recreatief- of maatschappelijk vastgoed. Ze zijn ook betrokken bij vastgoedontwikkeling en transformatieprojecten. Ze hebben verschillende projecten in het midden en oosten van het land, zoals het bouwen van een nieuw koalaverblijf in Ouwehands Dierenpark, het realiseren van appartementen in 's-Hertogenbosch en Varsseveld, en het ontwikkelen van nieuwe woningen op voormalige basisschoollocaties in Hoog Keppel en Babberich. Daarnaast hebben ze ook renovatieprojecten uitgevoerd, zoals het renoveren van hotelkamers in Groot Warnsborn. Het bedrijf is ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd, en aangesloten bij Woningborg. Ze hebben vestigingen in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht.

Wil je weten wat Zegers Bouw Doetinchem B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zegers Bouw Doetinchem B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zegers Bouw Doetinchem B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zegers Bouw Doetinchem B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Zegers Bouw Doetinchem B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zegers Bouw Doetinchem B.V.

Bezoekers bekeken ook