Mecky Kapper & Visagie

Mecky Kapper & Visagie is een Kapper gelegen aan Thüringen 27 in Doetinchem.

Meer informatie over Mecky Kapper & Visagie in Doetinchem

Mecky Kapper en Visagie, geleid door José Rustveld, biedt kappers- en visagiediensten aan. José is een allround kapper en is beschikbaar voor afspraken in de salon van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 20:00 uur, en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur. Een afspraak kan gemaakt worden door te bellen naar het telefoonnummer 06-15661279. Daarnaast is José ook beschikbaar als ambulante kapper en kan op dezelfde tijden bij mensen thuis langskomen.

Wil je weten wat Mecky Kapper & Visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mecky Kapper & Visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mecky Kapper & Visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mecky Kapper & Visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Mecky Kapper & Visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mecky Kapper & Visagie

Bezoekers bekeken ook