Roux Communicatie

Roux Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Kieftskamp 43 in Doetinchem.

Meer informatie over Roux Communicatie in Doetinchem

Roux Communicatie, opgericht door Bianca Roemaat, is een tekstschrijver en communicatieprofessional gespecialiseerd in de food en horeca. Ze heeft ervaring in de Business 2 Business-sector en is geïnteresseerd in het verhaal van haar klanten. In een blog neemt ze ons mee op een reis door de Bulgaarse eetcultuur, waarbij ze de nationale trots, de Shopska-salade, introduceert. Roux Communicatie biedt verschillende producten en diensten aan, zoals het schrijven van teksten, advies over menukaarten en workshops. In een ander artikel geeft ze tips over hoe je vegetarische en veganistische gerechten kunt omschrijven, afhankelijk van je doelgroep. Ze geeft ook drie voorbeelden van hoe je inhakers kunt gebruiken in de marketing. Verder heeft Bianca Roemaat verschillende boeken geschreven, waaronder Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee en Wat maak je me nu?! Deze boeken helpen horeca-ondernemers om op een andere manier naar hun menukaart te kijken en een betere beleving te bieden aan hun gasten. Je kunt ook haar gratis e-book Schrijftips voor smaakmakende storytelling aanvragen. Schrijf je in voor haar nieuwsbrief om updates en tips te ontvangen uit haar schrijfkeuken.

Wil je weten wat Roux Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roux Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roux Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roux Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Roux Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roux Communicatie

Bezoekers bekeken ook