Wineke ten Broeke - Yogacentrum

Wineke ten Broeke - Yogacentrum is een Yogastudio gelegen aan Hackfort 10 in Doetinchem.

Meer informatie over Wineke ten Broeke - Yogacentrum in Doetinchem

Yoga is een oude wetenschap die in verschillende religieuze bewegingen wordt toegepast, maar ook buiten religie om. De bekendste vorm van yoga in het westen is Hatha yoga, waarbij het doel is om tot ontspanning van lichaam en geest te komen en bewust om te gaan met energie in het dagelijks leven. Wineke is een yoga-docente die in 1988 haar opleiding heeft gevolgd en sindsdien haar eigen praktijk heeft in Doetinchem. Ze geeft voornamelijk les in Hatha yoga en zwangerschapsyoga. Yoga komt oorspronkelijk uit het Sanskriet woord 'Yuj' wat 'verbinding' betekent, en gaat over de verbinding tussen lichaam en geest. Het is een filosofie, een leefwijze en oefenmethode die alle lagen van ons bestaan met elkaar verbindt en in evenwicht brengt. Hierdoor kunnen we uiteindelijk een natuurlijke staat van zijn bereiken en het leven in zijn heelheid ervaren.

Wil je weten wat Wineke ten Broeke - Yogacentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wineke ten Broeke - Yogacentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wineke ten Broeke - Yogacentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wineke ten Broeke - Yogacentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Wineke ten Broeke - Yogacentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wineke ten Broeke – Yogacentrum

Bezoekers bekeken ook