Yogastudio Manouk

Yogastudio Manouk is een Yogastudio gelegen aan Augustijnenstraat 14 in Gaanderen.

Meer informatie over Yogastudio Manouk in Gaanderen

Yogastudio Manouk biedt verschillende mogelijkheden voor yogalessen. Of je nu op zoek bent naar privé sessies, yoga in groepsverband of bedrijfsyoga, bij Yogastudio Manouk ben je aan het juiste adres. Bedrijfsyoga kan helpen om de balans op het werk te herstellen, stress te verminderen en ziektedagen te verminderen. Op dit moment zijn er geen groepslessen beschikbaar en is privéyoga ook niet mogelijk. Manouk Meijer-Blikman is de gecertificeerde yogadocente achter Yogastudio Manouk. Ze woont in Gaanderen samen met haar man en zoon en is altijd op zoek naar nieuwe opleidingen en mogelijkheden om haar yogaprogramma uit te breiden. Yin yoga is een ontspannen en meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen enkele minuten worden vastgehouden om het bindweefsel te stimuleren. Daarnaast biedt Yogastudio Manouk ook Hatha yoga aan. Meerdere keren per jaar is er een yogaspecial waarin extra aandacht wordt besteed aan de meridianen en houdingen die passen bij het seizoen. De lessen worden afgesloten met thee en huisgemaakte lekkernijen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Yogastudio Manouk.

Wil je weten wat Yogastudio Manouk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio Manouk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio Manouk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Manouk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Yogastudio Manouk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio Manouk

Bezoekers bekeken ook