Yoga studio Many Blessings

Yoga studio Many Blessings is een Yogastudio gelegen aan Salemate 19 in Doetinchem.

Meer informatie over Yoga studio Many Blessings in Doetinchem

Mijn naam is Fatima en ik ben geboren in Marokko. Op jonge leeftijd verhuisde ik naar Nederland en ontdekte ik de verschillen in culturen. Ik had altijd al een liefde voor dans, zang en het bespelen van instrumenten en kon me daarin uiten. Ik besloot me verder te verdiepen in dans en volgde opleidingen en gaf les in dans-drama. Daarnaast ontdekte ik ook yoga tijdens een reis naar India en heb ik me verdiept in verschillende tradities en opleidingen. Al deze ervaringen heb ik samengebracht in mijn eigen studio, Many Blessings. Ik verzorg verschillende lessen en retraites in yoga, dans, healings en massages. Mijn passie is enorm en ik wil mensen graag begeleiden in hun helingsproces. Het avontuur naar mijn tempel is een persoonlijke reis die je zelf moet maken, maar ik sta klaar om je hierin te ondersteunen. Je kunt contact met mij opnemen via mijn telefoonnummer.

Wil je weten wat Yoga studio Many Blessings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga studio Many Blessings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga studio Many Blessings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga studio Many Blessings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Yoga studio Many Blessings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga studio Many Blessings

Bezoekers bekeken ook