CrossFit Doetinchem

CrossFit Doetinchem is een Sportcomplex gelegen aan Meestersstraat 22 in Doetinchem.

Meer informatie over CrossFit Doetinchem in Doetinchem

CrossFit Doetinchem is een sportschool in een voormalige autogarage/showroom. Ondanks de grootte van het pand is de CrossFit box kleinschalig en resultaatgericht. Er zijn 8 tot 12 plekken beschikbaar per les en na de training worden vorderingen en advies gedeeld in de lounge. Het team van trainers bestaat uit 3 experts met verschillende achtergronden en capaciteiten op het gebied van training en voedingsadvies. Bij CrossFit Doetinchem staat jouw behoefte centraal en wordt er begeleiding aangeboden in overeenstemming met jouw doelstelling. Daarnaast krijg je toegang tot persoonlijke trainingsschema's. De sportschool is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat CrossFit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar CrossFit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook