Stichting Sport en Recreatie Wehl

Stichting Sport en Recreatie Wehl is een Sportcomplex gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 12 in Wehl.

Meer informatie over Stichting Sport en Recreatie Wehl in Wehl

Bij Stichting Sport en Recreatie 2023 kun je eenvoudig inloggen om onze huidige agenda te bekijken en alle aankomende evenementen te zien. Zo speelt Niweto binnenkort "La vie en rosé" en is er een high tea concert van AMDG op 12 november om 15:00 uur. Daarnaast is er ook een Sinterklaasfeest gepland in Wehl/nieuw Wehl van 11.00 tot 13.00 uur. Mocht je zelf een evenement of activiteit willen plannen, dan kun je eenvoudig een account aanmaken. Stichting Sport en Recreatie 2023 biedt ook diverse accommodaties aan.

Wil je weten wat Stichting Sport en Recreatie Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport en Recreatie Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport en Recreatie Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport en Recreatie Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Stichting Sport en Recreatie Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport en Recreatie Wehl

Bezoekers bekeken ook