Gymzaal De Hoop

Gymzaal De Hoop is een Sportcomplex gelegen aan in Doetinchem.

Meer informatie over Gymzaal De Hoop in Doetinchem

Sport-ID heeft als doel om het beste uit mensen te halen door middel van sport en bewegen voor alle inwoners van Doetinchem en omgeving. Zwembad Rozengaarde in Doetinchem biedt een scala aan zwemfaciliteiten, zoals binnen- en buitenzwembaden, glijbanen en een sauna. Het zwembad is geschikt voor gezinnen en sportliefhebbers, met zwemlessen voor alle niveaus. Daarnaast is er ook Skyzone, waar je kunt springen, klimmen en klauteren op verschillende parcoursen en uitdagingen kunt aangaan. Het laatste nieuws van Sport-ID omvat onder andere activiteiten tijdens de Nationale Sportweek en de introductie van een nieuw toegangssysteem in Zwembad Rozengaarde. Sportcentrum Rozengaarde heeft trots het Keurmerk Veilig en Schoon behaald. Sport-ID werkt intensief samen met verenigingen, scholen, de zorg en andere partners en biedt kennis en ondersteuning op het gebied van sportvoorzieningen en lokale infrastructuur. Het adres van Sport-ID in Doetinchem is Bezelhorstweg 115.

Wil je weten wat Gymzaal De Hoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymzaal De Hoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymzaal De Hoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymzaal De Hoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Gymzaal De Hoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymzaal De Hoop

Bezoekers bekeken ook