Calisthenics Center

Calisthenics Center is een Sportcomplex gelegen aan Terborgseweg 112a in Doetinchem.

Meer informatie over Calisthenics Center in Doetinchem

Bij Calisthenics Center Doetinchem kun je terecht voor personal training, vrije training en groepslessen. Tijdens de openingstijden kun je vrij gebruik maken van de indoor en outdoor gymfaciliteiten, zoals calisthenics, boulderen en fitness. Op het lesrooster kun je de verschillende groepslessen vinden en je kunt een proefles aanvragen door een mailtje te sturen. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn, is er het Power Mama programma. Ook kinderen zijn welkom bij Calisthenics Center Doetinchem, met een divers aanbod van wekelijkse groepslessen en workshops. Je kunt zelfs je kinderfeestje hier vieren. Daarnaast biedt het centrum ook workshops aan voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familie-uitjes.

Wil je weten wat Calisthenics Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Calisthenics Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Calisthenics Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Calisthenics Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Calisthenics Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Calisthenics Center

Bezoekers bekeken ook